Reservation

Secured Bookings engine!
Best rate guarantee!
standard-title Sitemap

Sitemap

Kamers

Loading…
  • 4 Persoons appartement begane grond

    Deze 4 persoons appartementen bevinden zich op de begane grond van de Berkenhof. Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken, eigen terras, woonkamer, badkamer, grote bedden en 2 aparte slaapkamers. BOEK NU!

  • 2 Persoons studio

    De studio bevindt zich op de 2e verdieping en is voorzien van een woonruimte, badkamer en een keuken. Het is voorzien van extra grote bedden ( 2,20m ). De studio’s zijn via trappen bereikbaar. Er is geen lift aanwezig. BOEK NU!

  • Superior Suits 1e etage

    Per 1 mei 2015 heeft de Berkenhof 8 nieuwe suites gekregen. De suites zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met afwasmachine en magnetron. De badkamers hebben een mooie ruime inloopdouche, dubbele wastafel en spiegel verwarming. Alle suites zijn voorzien van vloerverwarming en hebben allemaal een terras of balkon. De bedden zijn 2.20m lang en bij aankomst […]

  • 2 Persoons appartement begane grond

    Dit leuke 2 persoons appartement bevind zich op de begaande grond. Dit appartement op de begane grond heeft een compleet ingerichte keuken met een privéterras, extra grote bedden, badkamer en een aparte slaapkamer. BOEK NU!

Reviews

Loading…