Reservering

Beveiligde boekingsmodule!
Beste tarief gegarandeerd!
standard-title Links

Links

Kamers

Laden…
 • Superior Suits 1e etage

  De suites zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met afwasmachine en magnetron. De badkamers hebben een mooie ruime inloopdouche, dubbele wastafel en spiegel verwarming. Alle suites zijn voorzien van vloerverwarming en hebben allemaal een terras of balkon. De bedden zijn 2.20m lang en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken klaar. BOEK NU!

 • 2 Persoons appartement begane grond

  Dit leuke 2 persoons appartement bevind zich op de begaande grond. Dit appartement op de begane grond heeft een compleet ingerichte keuken met een privéterras, extra grote bedden, badkamer en een aparte slaapkamer. Het appartement bevindt zich in het witte gebouw. BOEK NU!

 • 6 Persoons appartement aan de Speelweide

  Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken, privéterras, woonkamer, badkamer, extra grote bedden en 3 gescheiden slaapkamers. Slaapkamer 1: 2 eenpersoonsbedden Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden Slaapkamer 3: 2 eenpersoonsbedden   BOEK NU!

 • 2 Persoons appartement 1e etage

    Dit appartement op de eerste etage heeft een compleet ingerichte keuken met een privé terras, extra grote bedden, badkamer en een aparte slaapkamer. Het appartement bevindt zich in het witte gebouw. BOEK NU!

Reviews

Laden…