Algemene beschikbaarheid
standard-title Sitemap

Sitemap

Kamers

Laden…
 • 2 Persoons appartement begane grond

  Dit leuke 2 persoons appartement bevind zich op de begaande grond. Dit appartement op de begane grond heeft een compleet ingerichte keuken met een privéterras, extra grote bedden, badkamer en een aparte slaapkamer. Het appartement bevindt zich in het witte gebouw. BOEK NU!

 • 6 Persoons appartement aan de Speelweide

  Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken, privéterras, woonkamer, badkamer, extra grote bedden en 3 gescheiden slaapkamers. Slaapkamer 1: 2 eenpersoonsbedden Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden Slaapkamer 3: 2 eenpersoonsbedden   BOEK NU!

 • 2 Persoons appartement 1e etage

    Dit appartement op de eerste etage heeft een compleet ingerichte keuken met een privé terras, extra grote bedden, badkamer en een aparte slaapkamer. Het appartement bevindt zich in het witte gebouw. BOEK NU!

 • 4 Persoons appartement aan de Speelweide

  Deze 4 persoons appartementen liggen aan de speelweide van de Berkenhof. Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken, eigen terras, woonkamer, badkamer, grote bedden (2,20m) en 2 aparte slaapkamers. De woonkamer, toilet en keuken zijn op de begane grond. De slaapkamers en badkamer zijn op de eerste verdieping. Alleen per trap bereikbaar! Alle appartementen hebben […]

Reviews

Laden…